Aannemersbedrijf regio Bergen op Zoom

Professioneel en ervaren aannemersbedrijf in de regio Bergen op Zoom: Van der Venne!

  • Wij hebben een klein, hecht en daadkrachtig team met geboren en getogen bouwers
  • Versterking door jonge ingenieurs
  • Ons team bestaat uit een ideale mix tussen oud, ervaren en jong, ambitieus
  • Wij voeren uw (ver)bouwproject van A tot Z uit
  • Maatwerk, deskundigheid, professionaliteit en flexibiliteit staan bij ons altijd centraal
Aannemersbedrijf regio Bergen op Zoom

Aannemersbedrijf regio Bergen op Zoom

Bent u in de regio Bergen op Zoom op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf? Dan bent u bij Aannemersbedrijf Van der Venne aan het juiste adres. Ons streven is altijd om te voldoen aan de eisen en wensen van onze opdrachtgevers. Dit doen we met een open, transparante en goede communicatie naar alle bij het bouwproces betrokken partijen.

De mogelijkheden van ons aannemersbedrijf regio Bergen op Zoom

Wij kunnen u als aannemersbedrijf in de regio Bergen op Zoom op bouwkundig gebied van dienst zijn voor alle werkzaamheden: nieuwbouw, verbouwingen, uitbreidingen, renovaties, WvG aanpassingen, bouwen van bedrijfshallen en –panden, onderhoudswerkzaamheden bij bedrijven en alle overige kleine werkzaamheden. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor: advies, begeleiding, tekeningen, constructies of het schrijven van een bestek.

Wij voorzien u graag van een professioneel en deskundig advies

Wanneer u uw (ver)bouwproject in de regio Bergen op Zoom uitbesteedt aan Aannemersbedrijf Van der Venne, bent u gegarandeerd verzekerd van een goed doordacht project. Wij denken vanaf het allereerste begin met u mee. Onze ervaring en begeleiding is uw hele project maatwerk.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, bel 0164-673862.